pondělí 31. března 2014

TOP 3 materiály, ze kterých chcete mít povlečení: Mako Jersey, Mako Satén, Damašek

TOP 3 materiály, ze kterých chcete mít povlečení: Mako Jersey, Mako Satén, Damašek

Krásné a moderní druhy povlečení dnes nejsou žádnými výjimkami a v každém případě si lze vybrat opravdu krásné vzory a typy povlečení. Příkladem budiž povlečení Mako Jersey, Mako Satén a Damašek. Všechny typy určitě stojí zato přesně popsat a poukázat na jejich nesporné výhody.

Luxusní povlečení Lenny z nabídky Stella Ateliers
Luxusní povlečení Lenny z nabídky Stella Ateliers

Povlečení Mako Jersey

Tento typ povlečení zaujme díky mnoha výhodám, jimiž bezesporu disponuje. Jde o povlečení vyrobené ze 100% bavlny pocházející z úpletu. Typická je pro toto povlečení maximální pružnost a také prodyšnost. Ta je u povlečení obzvláště velmi důležitá. Vynikající je i vysoká savost. Povlečení Mako Jersey je neuvěřitelně měkké a je schopno regulovat dle potřeby teplo. V zimě umí zahřát a v létě ochladit. V každém případě zaručí klidný spánek ve vysokém komfortu. Vyrobeno může být v celé řadě krásných vzorů.

Nová kolekce povlečení z nabídky Stella Ateliers - Giulio
Nová kolekce povlečení z nabídky Stella Ateliers - Giulio

Povlečení Mako Satén

Toto vysoce kvalitní povlečení je vyrobeno ze 100% bavlny. Ta je navíc macerována a šetrně česána. Na výrobu povlečení Mako Satén je využita maximálně hustá příze. Základem povlečení Mako Satén je velmi jemný materiál. Ten zajistí příjemný odpočinek a spánek. Jedná se také o nežehlivý materiál, takže vám toto povlečení přinese vysoký komfort se vším všudy. Mako Satén nabízí mimo jiné i skvělé designové variace, jež se budou hodit nejen pro dospělé, ale také třeba pro děti. Nadčasové vzhled je u tohoto povlečení zajištěn.

Moderní povlečení s květinovými vzory - povlečení Gina z nabídky Stella Ateliers
Moderní povlečení s květinovými vzory - povlečení Gina z nabídky Stella Ateliers

Damašek

Povlečení typu Damašek vypadá naprosto perfektně a jedná se o tradiční typ povlečení. O tom svědčí i původ stejnojmenné tkaniny, jež je na výrobu tohoto ložního povlečení využívána. Jedná se o jednodruhovou tkaninu, u níž se střídá útková s osnovní vazbou. Na povrchu jsou viditelné právě útkové nitě. Příjemný relax je v tomto povlečení zaručen. Jeho optický vzhled navíc uchvátí každého již na první pohled.

2 komentáře:

  1. No, zní to velmi zajímavě, nicméně já teda co se povlečení týče určitě nedám dopustit na bavlnu. Velmi jsem si teď třeba oblíbila bavlněné povlečení z tohoto obchodu. Tam mají super věci. Nějaké saténové povlečení mám doma také, ale moc ho nepoužívám, protože mi přijde, že se dost špatně udržuje.

    OdpovědětVymazat
  2. Hned jsem se musela jít podívat na prodejní web luceda.cz jestli tam náhodou v současné době nemají něco z toho co máte doma vy na prodej. Sice nic přesně stejného tam nebylo ale zjistila jsem že mají slevové akce na další věci které si musíme domů s manželem pořídit.

    OdpovědětVymazat