úterý 23. prosince 2014

Vinylové podlahy - vinylové role

Vinylové podlahy - vinylové role

K nejoblíbenějším, na poli podlahových krytin z umělých vláken, patří rozhodně vinylové podlahy. Výhody jsou nepopiratelné. Uveďme si ty nejdůležitější:

- Snadná instalace
Jednoduchá údržba
- Odolnost vůči chemickým činidlům
- Vodotěsné
- Výborné izolační vlastnosti
- Příjemný povrch pro chůzi
- Dlouhá životnost
- Odolnost proti mechanickému poškození
- Vhodné i pro alergiky

Výhodou je i perfektní imitace oblíbených přírodních materiálů. Na první pohled tak nejde poznat, zda je v prostoru například dřevěná podlaha nebo vinylová. Vinylové podlahy jsou tak funkčně a vzhledově ideálem do průmyslových, veřejných i domácích prostor. A další, nezanedbatelná výhoda – vinylová podlaha je cenově mnohem dostupnější než ostatní materiály.


Větší prostory

Nabízíme vinylové čtverce, které jsou ovšem vhodnější do menších prostor a to díky snadnosti instalace. Vedle čtverců nabízíme vinylové role, které jsou ideální, díky následné instalaci, do větších prostor. Vinylové podlahy v rolích nabízíme od prověřených výrobců a otestované v ostrém provozu našimi zákazníky.

Rozměry vinylových rolí jsou různé. Nejčastěji si zákazníci pořizují role v délce 30 metrů. Délka rolí je samozřejmě variabilní. Šířka rolí je od 2 do 4 metrů. Přitom pokládka těchto rolí je skutečně jednoduchá a nepotřebuje nijak zvýšenou odbornost.

Náš tip: Vinylové podlahy ve výprodeji!


Safety – protiskluzový vinyl

Díky částečkám křemene, které obsahuje typ vinylové podlahy Safety, je možné počítat i s bezpečností práce. Protiskluzové vinylové podlahy jsou nejčastěji vyhledávané pro svou schopnost udržet svou funkcionalitu prakticky bez omezení. Role mohou být obohacené také o oxid hliníku, který má podobné vlastnosti jako křemenné částečky.


Eternal – zátěžový vinyl

Nadpis mluví jasně. Eternal vám zajišťuje ochranu před nadměrnými zátěžemi a mechanickým poškozením. Jeho vlastnosti lze ocenit v průmyslových halách a prostorech s velkou zátěží. Zároveň si lze vybrat z mnoha designových podob jako je beton, dřevo nebo dlažba.


PVC Novilon

PVC Novilon zajišťuje dlouholetou odolnost, snadnou pokládku díky rolím a zároveň krásný design podlahy. Kombinace těchto vlastností zajišťuje spokojeného zákazníka. Roli si můžete vybrat v šířce 2 až 4 metrů. Díky tomu pokryjete potřebný prostor opravdu v rekordním čase.


Vinylové podlahy do každé rodiny

Podlahové role z vinylu jsou určené do velkých prostor. Do malých prostor, do domácností, kanceláří a tak podobně, je vhodnější zvolit vinylové čtverce, jejichž pokládka je v této podobě mnohem snazší. Vinylové role jsou určené pro průmyslové haly a veřejné prostory.

18 komentářů:

  1. Líbí se mi velice moderní bydlení a proto jsme se rozhodli vyměnit naše staré koberce za vinylové podlahy . Koberce nám prostě připomínali takové to 80kové postkomunistické období a to jsme prostě doma mít nechtěli.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Máme to úplně stejně. Bydlíme v paneláku a bohužel náš byt už dlouho neprošel žádnou závažnější rekonstrukcí, takže je tu spousta věcí pořád původních. Hlavně podlahy. Máme tu takové to hnusné lino. Hrozně ráda bych ho nahradila právě vinylovou podlahou. Už jsme se o tom bavili s manželem a možná se do toho pustíme ještě letos.

      Vymazat
  2. Právě podlahy se teď chystáme taky řešit, jen v našem případě se bude jednat o venkovní na naší terase. Pořád nevím co tam zvolit. Manžel říká, že klasickou keramickou dlažbu, já bych tam ale spíš dala přírodní kámen. Dlažba z něj podle mého vypadá velmi dobře a na naši terasu by se hodila víc.

    OdpovědětVymazat
  3. Taky zrovna zvažujeme výměnu podlah u nás v domě a když jsem se díval jaké jsou výhody a nevýhody různých druhů podlah, tak právě ty vinylové jednoznačně vyhrávají. Původní plán byl, že si necháme nové podlahy udělat ještě tento rok od https://www.podlahyhajny.cz/. Bohužel to ale současná finanční situace nedovoluje, takže to musíme odložit až na jaro.

    OdpovědětVymazat
  4. My jsme se rozhodli investovat do vinylové podlahy před rokem. Stará podlaha nám už nevyhovovala, a to především kvůli špatné izolaci, ale i vzhledu. Pokládku jsme chtěli provést sami, k čemuž nám stačilo pouze správné nářadí a trocha trpělivosti. Přibližně do týdne jsme měli podlahu položenou a mohli jsme se začít stěhovat.

    OdpovědětVymazat
  5. Skvělý článek. Podlaha je nepochybně nejdůležitější částí, každé místnosti. Proto jsme se do ní rozhodli investovat nemalé peníze, a to zejména v obývacím pokoji, kde trávíme většinu času nejen my, ale i naše děti. Ze stejného důvodu jsme se pustili do realizace krbové obestavby, díky které šetříme peníze a zároveň slouží jako skvělý designový prvek v interiéru.

    OdpovědětVymazat
  6. Ahoj, měl bych takovou otázku. Nevíte náhodou jak dobře jdou dohromady vinylové podlahy a podlahové topení? Chystáme se letos na kompletní rekonstrukci a právě během dní bych rád doma udělal podlahové topení. Myslíte, že to bude fungovat? A ještě jeden dotaz bych měl. Jaký máte názor na tepelná čerpadla? Právě tepelným čerpadlem bych rád nahradil náš plynový kotel. Co myslíte? Je to dobrý nápad?

    OdpovědětVymazat
  7. Jak na to koukám, nejlepší volbou do domácí posilovny, bude asi vinylová podlaha. Hodnotím tak hlavně podle zmíněných vlastností, které jsou k tomu podle mě ideální. Miluju totiž boxování a hned poté, co jsem přišel na to, jak vybrat boxovací pytel, pustil jsem se do přípravy vlastní posilovny. Zatím ale nevím, jakou podlahu bych tam měl položit.

    OdpovědětVymazat
  8. Já bych asi do ničeho jiného než do vinylové podlahy taky už nešel. Původně jsme měli v plánu hodně parkety. Ty mi přišly jako hodně stylové do prvorepublikového domu. Ale nakonec jsme zvolili vinyl od Floorforever. Přeci jenom ta rekonstrukce parket by vyšla prakticky na dvojnásobek. A dneska už se navíc prodává i vinyl s imitací parket, takže designově to dává taky smysl. :)

    OdpovědětVymazat
  9. Vinylová podlaha je nejlepší :-) . Máme ji v celém domě a jsem s ní spokojená. Když jsme podlahu vybírali, tak pro mě bylo nejdůležitější, aby se mi dobře udržovala a nebyly tam žádné zbytečné spáry. Vybrali jsme si ji z https://www.supellex.cz/vinylove-podlahy/ a i po tom půl roce, co ji máme, se na ni nemůžu vynadívat :-) .

    OdpovědětVymazat
  10. Musím uznat, že vinylová podlaha se řadí mezi jedny z nejlepších. Dříve jsme doma měli plovoucí podlahu a ty starosti, co sní byly, už nechci nikdy zažít. Nakonec mi kamarádka doporučila právě vinylovou podlahu a jsem nadšená. Údržba podlah je mnohem jednoduší a také mnohem více vydrží, takže si nemůžu na nic stěžovat.

    OdpovědětVymazat
  11. Také máme doma vinylovou podlahu a musím říct, že na údržbu je to opravdu nejlepší typ podlahy. Nemám zrovna času nazbyt, takže jsem potřebovala něco, co by se dalo rychle a snadno udržovat. Teď mi stačí občas pustit robotický vysavač a nemusím se už o nic starat a skákat jenom kolem podlahy.

    OdpovědětVymazat
  12. Ve starém bytě jsem měla vinylovou podlahu, která byla velice snadná na údržbu, protože stačilo jen setřít podlahu a bylo uklizeno. Našla jsem si nový byt, který byl blíže k mé práci, a tak začalo stěhování. Byl moc hezký na krásném a klidném místě, ale v obývacím pokoji byla potřeba renovace parket, což nebylo nic dramatického.

    OdpovědětVymazat
  13. Nedávno jsem potřebovala vymalovat celý dům, a proto mi kamarád poradil malířství, které měl vyzkoušené, jelikož měl toto malířství u sebe na chatě. Tak mi dal kontakt, abych se mohla s firmou dohodnout, zda se pustí do malování u mě doma, ale měla jsem strach o své nové vinylové podlahy, aby je nepoškodili.

    OdpovědětVymazat
  14. S manžílkem si čas od času sedneme do naší nové pěkné sedací soupravy a čteme si navzájem nějaké knížky. To nás opravdu baví. Ještě se navzájem zahřejeme a máme moc fajn odpoledne a nebo večer. Dobré je také sedět v kulichu a nebo svetru, mít příjemnou atmosféru :))

    OdpovědětVymazat
  15. Když si člověk už zase musí do baráku a nebo bytu vybírat podlahy, je potřeba to také spojit s tím, jakou barvu budou mít jeho vertikální žaluzie. Dnes jsou totiž vertikální žaluzie opět na velkém vzestupu, to jste zaznamenali a nebo máte stále zatemněné mozky v roce 2020?

    OdpovědětVymazat
  16. No jako interiér to máte jistě moc pěkné, ale otázka je také jak to vypadá venku, že? Máte tam instalované neviditelné obrubníky a nebo jste se na takovou věc vykašli, či snad dokonce jste ani neměli peníze a možnosti na realizaci tak pěkných věcí?

    OdpovědětVymazat
  17. To je stejně zajímavé jak je v tom světě stále málo informací o těch věcech typu kamna na peletky. Že se o tom nemluví ještě pochopím, ale že to je mnohdy lepší než kdo ví co.. tak proč se to tolik neprodává, nevíte?

    OdpovědětVymazat